Nenechte si ujít Forum kandidátů - možnost zeptat se čelních kandidátů přímo na jejich názor

24.09.2008 18:10

 

Zveme Vás na veřejnou předvolební debatu s čelnými představiteli nejsilnějších stran vstupujících do letošních krajských voleb. Fórum kandidátů se uskuteční ve středu 24. září od 17:00 v kongresovém sále A v přízemí hotelu Vladimír v Ústí nad Labem, Masarykově ulici 36.

Tematicky bude rozčleněno na dva bloky:
- limity těžby uhlí a odpis uhelných zásob
- efektivní udržitelná energetika

Účelem fóra je, aby kandidáti jasně vysvětlili svůj názor na další těžbu uhlí v kraji a jednoznačně řekli, zda budou po svém zvolení prosazovat odpis uhlí za limity těžby. Dále budou mít možnost vyjádřit se i k dalším problémům týkajících se oblasti energetiky.

K průběhu debaty:
Pořádající organizace si připraví otázky, jejichž konkrétní znění bude známé až na místě konání. Moderátor nejprve požádá pozvané zástupce jednotlivých stran o odpovědi na tyto otázky. A to v časovém limitu jedné až dvou minut podle složitosti tak, aby všem stranám bylo měřeno stejně. Poté ke každému z okruhů proběhne moderovaná diskuse. Doba vyčleněná na obě témata by neměla přesáhnout jednu hodinu. Předpokládané ukončení akce je plánováno na 19:30.

Kromě připravených tematických okruhů poskytneme značný prostor pro otázky přítomné veřejnosti. Na Fórum kandidátů budou přizvána média.

Zpět